Účinná marketingová kampaň? Jedině s kvalitními daty - Pecina, Daniel
Náklady, kontrola a kvalita dát pri účinnej marketingovej kampani. Strategické obchodné ciele a businessové pravidlá. Redukcia počtu zbytočne rozposlaných marketingových materiálov v rámci kampane.