E-fakturace šetří čas i náklady a zvyšuje komfort plateb - Kuchař, Petr
Prechod na elektronickú fakturáciu môže pre firmy znamenať možnosť dosiahnutia úspor transakčných nákladov a zníženie manipulácie s tlačenými dokumentmi. Štandardné spracovanie veľkého počtu faktúr a komunikácia s užívateľmi.