Jevy, které mohou odstarovat sociální krize - Procházková, Dana
Pojem sociálna kríza. Sociálna kríza v chápaní krízy sociálneho štátu. Zdroje sociálnej krízy. Sociálna kríza ako dôsledok zlyhania verejnej správy a doterajšej odozvy EÚ.