Regionálny profil chudoby na Slovensku v období 2005-2011 - Želinský, Tomáš
Analýza chudoby v jednotlivých krajoch Slovenska, a to z pohľadu rôznych konceptov merania chudoby. Príjmy a životné podmienky. Hodnotenia relatívnej príjmovej chudoby, subjektívneho vnímania chudoby a koncept majetkovej chudoby.