Posudková činnosť ve vybraných evropských zemích: Rakousko - Konopásková, Jitka
Sociálne zabezpečenie a systém sociálnej ochrany v Rakúsku. Posudzovanie potrebnosti pri odkázaní osôb na starostlivosť iných osôb, posudková činnosť a lekárska posudková služba. Systém regulovania spolkových zákonov v Rakúsku.