Two sided markets - why two-sidedness matters? - Fričová, Viťězslava
Pojem dvojstranné trhy ( two-sided markets). Základné princípy ovládajúce dvojstranné trhy a omyly, ktoré môžu vzniknúť pri ich posudzovaní optikou klasických zásad hospodárskeuj súťaže.