Neverbálna komunikácia - jej miesto a význam v poisťovníckej praxi - Bláhová, Mária
Odborná spôsobilosť a neverbálna komunikácia v kultúrne odlišnom prostredí. Neverbálna komunikácia ako dôležitý faktor úspešnej komunikácie v rámci multikultúrneho prostredia poisťovacích spoločností a v profesionálnej činnosti poisťovníctva.