Vývoj sektora poistné korporácie a penzijné fondy v Slovenskej republike - Bobovník, Daniel
Postavenie subsektora poistné korporácie a penzijné fondy v rámci regiónu Slovenskej republiky. Makroekonomický náhľad na predmetnú problematiku a miera stagnácie poistného sektora vo vzťahu k ekonomickému rastu.