BI – možnosti využitia v poisťovníctve - Cárachová, Magdaléna
Stručný a ucelený pohľad na oblasť riešení BI (Business Intelligence) prostredníctvom teoretických východísk. Možnosti praktického využitia nástrojov Business Intelligence v poisťovníctve, predovšetkým pri odhaľovaní poistných podvodov.