Rozvoj pobytového cestovného ruchu v južných regiónoch Slovenska - Hrubalová, Lucia
Potenciál vybraných južných regiónov Slovenska (Podunajský región, Dolnopovažský, Nitriansky, Ipeľský, Gemerský, Spišský, Košický región) pre rozvoj cestovného ruchu. Analýza dopytu po cestovnom ruchu vo vybraných južných regiónoch Slovenska.