Analýza trhu práce v Bansko-Bystrickom kraji - Petrušová, Dagmar
Trh práce súvisí so všetkými ekonomickými a sociálnymi procesmi, ktoré v danom období a mieste v ekonomike prebiehajú. Analýza vývoja trhu práce v Banskobystrickom kraji v čase pôsobenia hospodárskej krízy. Identifikácia problémov trhu práce a navrh riešenií na zlepšenie situácie v tejto oblasti.