Postavenie priemyslu cestovného ruchu v odvetvovej štruktúre priamej hrubej pridanej hodnoty cestovného ruchu - Piteková, Jana
Podstata priamej hrubej pridanej hodnoty cestovného ruchu. Príjmy cestovného ruchu. Satelitný účet cestovného ruchu. Vývoj priamej hrubej pridanej hodnoty cestovného ruchu v základných cenách (2005-2010). Vývoj podielu odvetví v tvorbe priamej hrubej pridanej hodnoty cestovného ruchu. Vybrané štatistické charakteristiky za odvetvia priamej hrubej pridanej hodnoty cestovného ruchu.