Škody spôsobené prírodnými katastrofami a nástroje ich znižovania - Majtánová, Anna
Stav a vývoj poistného a zaistného sektora so zameraním sa na súčasné ekonomické a poistné škody, ktoré sú spôsobené prírodnými katastrofami. Preventívne a ochranné opatrenia a dôležitosť poistenia a zaistenia ako nástrojov na posilnenie pružnosti voči katastrofickým udalostiam.