Liberalizácia svetového obchodu na príklade EÚ a Kanady - Ružeková, Viera, 1957-
Vývojové trendy svetového obchodu. Vplyv liberalizácie obchodu na príklade dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kanadou. Predpoklad rastu HDP po eliminácii obchodných bariér medzi Kanadou a EÚ.