Účtovanie kurzových rozdielov v roku 2014 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Ocenenie majetku a záväzkov v cudzej mene je účtovná jednotka povinná prepočítať na menu euro. Ako sa uskutočňuje účtovanie vznikajúcich kurzových rozdielov v roku 2014.