Daňové inovácie – vybrané problémy - Burák, Emil
Daňové inovácie v širšom i užšom slova zmysle. Daňové inovácie sveta – vybrané inšpirácie. Príklady daňových inovácií z Dánska, Fínska a Taiwanu. Daňové služby. Talent manažment, databanka mozgov a nápadov.