Fenomén postavený na zážitkoch - Švorcová, Petra
Event marketing a jeho vedúce postavenie v stratégii mnohých značiek. Usporiadanie eventu ako forma komunikácie so zákazníkmi. Imidž značky. Očakávanie firmy od eventov. Čo motivuje ľudí zúčastniť sa eventu. Aké technológie sú v event marketingu. Slovenské firmy a event marketing.