Harmonizácia vnútorného trhu služieb a ekonomika Slovenska - Kovaříková, Barbora
Smernica o službách ako najdôležitejší nástroj harmonizácie vnútorného trhu služieb. Vplyv hamornizácie vnútorného trhu služieb na ekonomiku Slovenska.