Neplatné skončenie pracovného pomeru - Tichý, Miroslav
Ak zamestnanec dal neplatnú výpoveď alebo neplatne skončil pracovný pomer okamžite alebo v skúšobnej dobe a zamestnávateľ mu oznámil, že trvá na tom, aby ďalej vykonával svoju prácu, pracovný pomer trvá aj naďalej. Ak zamestnanec nepokračuje v práci, je zamestnávateľ oprávnený žiadať od neho náhradu škody, ktorá mu vznikla.