Jednotné účtovníctvo a výkazníctvo v podmienkach Slovenska - Štangová, Nora
Vývoj informácií v oblasti účtovníctva a výkazníctva. Charakteristika individuálnej účtovnej závierky podľa IPSAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky. Výsledky výskumu používania IPSAS na Slovensku.