Inštitucionálna a neoinštitucionálna ekonómia - Korček, Ľudovít
Charakteristika inštitucionalizmu vôbec – vznik inštitucionálnej ekonómie. Inštitucionálna ekonómia a „Keynesovská revolúcia“. J. K. Galbraith – súčasný variant inštitucionálnej ekonómie. „Industriálna – postindustriálna spoločnosť“ – perspektívy.