Na vojnu na Ukrajine doplatia všetci - Pressburg, Adrian Peter
Rusko popiera, že vojensky intervenuje na Ukrajine. Kyjev požiadal Európsku úniu o vojenskú pomoc a sankcie proti Rusku. Európska rada neodobrila vojenskú pomoc, avšak podporila mierový plán na urovnanie ozbrojeného konfliktu na východnej Ukrajine. Mierový plán ukrajinského prezidenta Petra Porošenka. Militarizácia zdeformuje hospodársky rozvoj Ukrajiny.