Komunikačný rokovací štýl - Gáboríková, Eva
Komunikácia a jej štýly v medzikultúrnej komunikácii. Príprava na komunikáciu s partnerom z inej kultúry a identifikovanie komunikačného štýlu a odlišného spôsobu "kódovania" informácií.