Riadenie bezpečnosti v organizácii - Kampová, Katarína
Systémy manažérstva bezpečnosti v organizácii. Regulačné aspekty riadenia bezpečnosti podniku. Normy v oblasti systému manažérstva bezpečnosti. Systém manažérstva informačnej bezpečnosti. Systém environmentálneho manažérstva. Systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Systém manažérstva kontinuity činností.