Riadenie zisku ziskovo orientovanou cenovou stratégiou - Teplická, Katarína
Úspešnosť podnikov a dosahovanie ekonomickej efektívnosti prostredníctvom ekonomického ukazovateľa, akým je zisk. Ziskovo orientovaná cenová stratégia postavená na kalkulácii ceny produktu prostredníctvom uplatňovania ziskovej prirážky.