Lacnejšia a rýchlejšia expanzia? Franšíza - Legéň, Marek
Podnikanie s využitím systému franšízy. Známe značky, siete rýchleho občerstvenia. Pojmy franšízor a franšízant. Franšízový poplatok. Výhodná expanzia. Krajiny pôvodu franšíz na slovenskom trhu. Franšízové koncepty na Slovensku. Najsilnejšie zastúpenie v obchode, službách a gastro segmente.