Vybrané teoretické a praktické súvislosti konceptu BID (Business Improvement District) - Šebová, Miriam
Koncept Business Improvement District (BID) ako jeden z nástrojov na revitalizáciu vnútromestských zón a rozvoj verejných služieb v centrách miest prostredníctvom spolupráce samosprávy a podnikateľského sektora. Napriek tomu, že model BID zón vznikol v amerických mestách, úspešne sa rozširuje v metropolách Západnej Európy.