Podnikateľský model ako výzva - Záležáková, Eliška
Odporúčania a námety pri vytváraní vhodného podnikateľského modelu (PM). Čo všetko má priniesť PM pre zákazníka a investora. Zmena a konkurencia vnímaná klientom.