TOP slovenské značky
Deväť výnimočných slovenských značiek. Finančná hodnota týchto značiek. Spoločná hodnota dosahuje 821 miliónov eur. Najcennejšie sú značky slovenských bánk - Slovenská sporiteľňa, VÚB banka, Tatra banka, potom nasledujú ESET a Slovnaft.