Economic Efficiency of Selected Air Traffic - Podoľaková, Iveta
Základná definícia ekonomickej efektivity. Analýza ČSA a jej dcérskych spoločností. Štruktúra aktív a cash flow spoločnosti, ich analýza. Odporúčania pre manažment v budúcnosti.