Decision model for business valuation method selection in the Slovak Republic - Harumová, Anna, 1955-
Určenie trhovej hodnoty podniku, objektívne a subjektívne. Charakteristika rozhodovacieho procesu určenia hodnoty. Rozhodovacie modely hodnotenia na Slovensku (4). Metodologická základňa výberu modelu na princípe publikácie Prof. Damodarana - "Model Chooser".