Budúcnosť výskumu strategického manažmentu v miestnej samospráve: Šanca pre Balanced Scorecard - Mikšovský, Jozef
Vymedzenie predpokladaných smerov ďalšieho výskumu strategického manažmentu v miestnej samospráve a ozrejmenie kompatibility Balanced Scorecard s týmto smerovaním.