Vplyv protikrízových opatrení na základné makroekonomické ukazovatele v Slovenskej republike - Strelcová, Stanislava
Vplyv hospodársko-politických opatrení na dynamiku ekonomického rastu. Vplyv hospodársko-politických opatrení na dynamiku nezamestnanosti. Vývoj tempa ekonomického rastu a miery nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v Banskobystrickom, Košickom a Prešovskom samosprávnom kraji. Vplyv hospodársko-politických opatrení na dynamiku miery inflácie. Vplyv hospodársko-politických opatrení na dynamiku zahraničného obchodu. Účinnosť hospodársko-politických opatrení.