Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej únii a jej susedstve v období krízy - I. fókus na (vybrané štáty) EÚ a severné susedstvo - Čiderová, Denisa, 1977-
Monitor vývoja podnikateľského prostredia vo vybraných štátoch EÚ a v jej susedstve. Predpoklad demografického vývoja vo vybraných štátoch EÚ, v EZVO a v severnom susedstve EÚ. Časová os rozširovania ES/EÚ a EZVO. Monitorovanie vybraných indikátorov konkurencieschopnosti.