Potenciálne možnosti využitia technologickej medzery - Čimo, Jozef
Možnosti aktívneho využitia zahraničných investícií na kvalitatívne založenú konkurenčnú výhodu. Návrh modelu spolupráce medzi technológom a konštruktérom v rámci technickej prípravy výroby.