Meranie marketingovej výkonnosti ako nevyhnutná súčasť efektívneho riadenia podniku - Ďurovčík, Jaroslav, 1985-
Nevyhnutnosť využívania ukazovateľov marketingového výkonu zo strany marketingových manažérov podnikov, ako aj zo strany vedenia firiem. Možnosti využívania ukazovateľov marketingového výkonu.