Environmentálne aspekty podnikania ako konkurenčný faktor - Hanuláková, Eva, 1964-
Ochrana životného prostredia vo vzťahu k hlavným podnikovým cieľom - dlhodobej ziskovosti a konkurenčnej schopnosti. Strategické prístupy k podpore environmentálnej podnikateľskej činnosti.