Dynamika populácie v štátoch SNŠ na začiatku 21. storočia - Grešš, Martin, 1978-
Analýza členských štátov Spoločenstva nezávislých štátov, ktoré v posledných dvoch dekádach prešli búrilivým vývojom v demografickej, ekonomickej, politickej aj sociálnej oblasti. Rozdelenie štátov do klastrov a ich demografická analýza.