Uznávanie spoločenskej zodpovednosti a zapojenie zainteresovaných subjektov - Košútová, Tatiana, 1962-
Identifikovanie a zapojenie zainteresovaných subjektov. Uznávanie spoločenskej zodpovednosti. Potreba dialógu so zainteresovanými subjektami vo vysokoškolskom vzdelávaní. Zodpovedné správanie ako etický problém.