Marketingové aktivity orientované na segment seniorov - Matušovičová, Monika, 1967-
Rôznorodosť vnímania pojmu senióri. Analýza faktorov ovplyvňujúcich úspech podniku na trhu seniorov. Prezentácia základných prístupov v komunikačnej politike orientovanej na cieľovú skupinu starších spotrebiteľov.