[Logistika ako pridaná hodnota pre zákazníka v globálnej ekonomike ] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na vedeckú mongrafiu, ktorej cieľom je identifikovaať logistiku ako pridanú hodnotu pre zákazníka v globálnej ekonomike, a to nie len všeobecne z teoretického hľadiska, ale i konkrétne aplikovaním na vybrané odvetvie (farmaceutického priemyslu) prostredníctvom systémového modelu.