Implementácia metódy Balanced Scorecard v neziskovej organizácii prípadová štúdia - Janotka, Martin, 1982-
Štyri perspektívy metódy BSC. Balanced Scorecard v neziskových organizáciách. Samotné vypracovanie metódy a jej implementácia pomohla v neziskovej organizácii ujasniť strategické smerovanie. Zamestnanci sa cez konkrétne aktivity stotožnili so strategickými cieľmi. Nezisková organizácia tak urobila krok smerom k ich naplneniu. Zároveň získala systém na hodnotenie celkovej výkonnosti.