Data Envelopment Analysis for Measuring Economic Growth in Terms of Welfare beyond GDP - Lábaj, Martin, 1982-
Potreba nových prístupov k meraniu ekonomického výkonu podnikov a národných ekonomík. Ekonomické, sociálne a environmentálne ciele nových konceptov merania. Analýza obaľovania dát environmentálnych a sociálnych indikátorov s cieľom určiť ekoefektivitu a sociálny výkon. Analýza 30 európskych krajín roku 2010.