The Expansion Strategy of Multinational Chains - Seres Huszárik, Erika
Preverenie kritérií na umiestnenie potravinových reťazcov. Faktory vplyvu na výber vhodnej polohy maloobchodnej siete a index penetrácie na území SR. Špecifiká expanzie sietí hypermarketov. DIY (Do It Yourself) maloobchodné siete a siete s domácimi potrebami, ich zvláštnosti.