Contagion among central and eastern european stock markets during the financial crisis - Baruník, Jozef
Moderné kvantitatívne metódy v modelovaní akciových trhov vybraných krajín strednej a východnej Európy. Analýza spoločnej dynamiky a šírenia nákazy medzi burzami cenných papierov v Českej republike, Poľsku, Maďarsku a Nemecku prostredníctvom skúmania ich vzájomných prepojení v období nedávnej finančnej krízi na vysokofrekvenčných údajoch. Použitie nástrojov vlnkovej analýzy (wavelet analysis).