Veľkosť písma v spotrebiteľských zmluvách - Petruľák, Martin
Stručná charakteristika, osobný a vecný rozsah novej právnej úpravy novely Občianskeho zákonníka, ktorý prináša podstatné zmeny v spotrebiteľských zmluvách. Zákon č. 106/2014 Z. z., paragraf 53c Občianskeho zákonníka.