Inovačný potenciál malých a stredných podnikov - Dobai Korcsmáros, Enikő
Autorky hľadajú teoretické inovačné možnosti, inovačný potenciál MSP na Slovensku. Skúmajú sekundárne zdroje vo forme odbornej literatúry a realizované výskumy zaoberajúce sa definovanou problematikou.