Interakce monetární a fiskální politiky zemí Visegradské skupiny - Janků, Jan
Analýza interakcie monetárnej a fiškálnej politiky krajín Vyšegrádskej skupiny pomocou reakčných funkcií a overenie premenných, ovplyvňujúcich rozhodovanie daných hospodárskopolitických autorít.