Trestnoprávna zodpovednosť mladistvých - Valicová Lichá, Viera
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o problematike trestnej činnosti mládeže, jej príčin a dôsledkov, vhodného pôsobenia a trestania. Príklady.