Prevencia kyberšikanovania v prostredí slovenských škôl - Kurčíková, Katarína
Možnosti prevencie kyberšikanovania u žiakov základných škôl, prostredníctvom ktorej môžme poukázať na jej hlavné problémy a navrhnúť určité konkrétne opatrenia. Výskum zameraný na mieru prevencie kyberšikanovania.